Perla

Jako alkoholno piće.

Čista rakija komovica dobivena je direktno iz koma istarskih sorti grožđa. Cijeli proces proizvodnje vrhunske komovice kreće iz komine koja se prepušta fermentaciji čime započinje proces alkoholnog vrenja.

Nakon vrenja, koje uobičajeno traje do dva tjedna, pristupa se pažljivoj destilaciji. Tradicionalno se proizvodi u malim bakrenim kotlovima do 200 litara što rakiji daje posebnu i specifičnu aromu.

Završna faza dobivanja kvalitetne komovice je dozrijevanje rakije koje se odvija u razdoblju od dva mjeseca prije samog flaširanja.

Dozrijevanje doprinosi zaokruživanju cjelokupnih aroma kako bi dobili komovicu visoke biserne čistoće od koje i potječe njen naziv.

Sastojci: prepečena komovica, omekšana voda.

Alkohol: 40,5 % Vol.

Ovaj proizvod možete kupiti kod naših partnera na dolac.hr

Tehnički list
Prijedlog serviranja

Preporučujemo servirati rashlađenu.

Nagrade i priznanja
Falstaff​:
92/100 Austria
Daniele Cernilli:
94/100 Italy
Gambero Rosso​:
Tre bicchieri Italy