Obitelj Sinković

P r e k o 1 0 0 g o d i n a p i š e m o u s p j e š n u v i n s k u p r i č u

Obitelj Sinković smo mi: Libero, Dora, Sergej i Patrik. Živimo i radimo na više od 350 godina starom imanju u Momjanu.

Idilično srednjovjekovno selo Momjan leži na najvišim brdima sjeverozapadne Istre gdje se susreću morski zrak i toplo sunce.

Tradicionalnoj istarskoj proizvodnji vina dodajemo svježe pristupe kako bismo razvili vina koja idu u korak s vremenom.

vina Sanmauro

V i n o j e p r o j e k t k o j i j e z a p o č e l a p r i r o d a , a d o v r š i o g a j e č o v j e k

Nadmorska visina u rasponu od 200 do 350 metara, osunčani blago brdoviti pejzaž, flišna zemlja i mikroklima čine skladnu cjelinu u kojoj stvaramo preduvjete da loza da najbolje od sebe.

Na ovakvoj nadmorskoj visini temperatura i struktura tla u savršenoj su ravnoteži. Ručnom berbom grožđa osiguravamo da se samo najkvalitetniji plod pretvori u vino.

Cijeli proces, od uzgoja grožđa do proizvodnje vina, odvija se pod budnim okom enologa Patrika Sinkovića koji je stvorio preduvjete za stalnu i prepoznatljivu kvalitetu.

likeri SANMAURO

O d s l a t k i h d a m a z i m o ž e n i n o s r c e d o g o r k i h k o j e u m i r u j u m u š k u d u š u

Odavno se zna da dobru rakiju pijemo sa prijateljima, a lošu sa bilo kim.

Od svih mogućih biljaka i plodova, koji rastu uz okolne momjanske šume i livade, prema staroj obiteljskoj tradiciji i receptima proizvodimo aromatične likere i rakije.

Danas u našoj bogatoj ponudi možete pronaći preko 40 vrsta raznih alkoholnih pića iz voća i raznih biljaka, destilata, macerata i likera.

Galerija

P r o š e t a j t e n a š i m i m a n j e m

Od svoje obitelji naslijedili smo proizvodnju vina, uzgoj voća i povrća i prepoznavanje snage koju priroda nudi. Naše su imanje i rekonstruirana tradicionalna istarska kuća smješteni na jednom od najviših brda sjeverozapadne Istre. Velika obiteljska kuća danas služi mnogim obiteljima koje se dolaze odmoriti, provesti kvalitetno vrijeme i uživati u čistom zraku.

Na našem imanju možete u potpunosti uživati u blagodatima Istre. U restoranu možete kušati razne mediteranske i istarske specijalitete; od domaćeg pršuta, sira, tjestenine sve do glavnih jela od kojih je vrijedno naglasiti ponudu autohtonog istarskog goveda – boškarina. Kao agroturizam sve što nudimo našim gostima proizvodi se na našem imanju.

Možete se odmoriti od gradske vreve u miru naših apartmana. Smještaj na imanju moguć je u 8 apartmana za 2, 3 ili 4 osobe. Svi su apartmani potpuno opremljeni, a odabrati možete pogled na more ili planine. Sa sigurnošću možemo reći da usred prirode nestaju sve brige.

Agroturizam Sanmauro

R e z e r v i r a j t e m j e s t o u p r e k r a s n o m p r i r o d n o m a m b i j e n t u

sanmauro

N o v o s t i & D o g a đ n j a