Vermouth

Vermut spada u aromatizirana vina. Dobiva se miješanjem macerata trava – prvenstveno macerat pelina sa kvalitetnim vinom.

Vermouth – Moscato di Momiano San Mauro dobiva se miješanjem kvalitetnog vina ZOI Muškat Momjanski sa maceratom Pelina (Arthemisia ) te još nekolicina mediteranskih trava istarskog podneblja. Muškatne note vina Muškata momjanskog ispreplećene mirisima macerata trava i cvijetovima bilja osnovne su karakteristike našeg Vermuta.

Ovaj proizvod možete kupiti kod naših partnera na dolac.hr

Tehnički list
Prijedlog serviranja

Preporučujemo ga servirati rashlađen sa kockom leda kao aperitiv, digestiv ili kao neizostavan sastojak u pripremi specijalnih koktela koji zahtjevaju takvu aromatsku notu.

Preporučena temperatura serviranja: 6 – 8 °C

Nagrade i priznanja
Falstaff​:
92/100 Austria
Daniele Cernilli:
94/100 Italy
Gambero Rosso​:
Tre bicchieri Italy